<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1564370233573495&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
37318198022_114e8effa3_o_redigert.jpg

Junglemaps Digital Security Day 

 

Varmt välkommen till Junglemaps Digital Security Day den 24 april 2019 i Stockholm.

Temat för dagen är Säkerhetskultur, mänskligt försvar och cybersäkerhet. Några frågeställningar vi kommer utgå ifrån är - Hur skapar vi ett säkerhetsbeteende i våra organisationer?  Vilka hot och risker ser vi inom cybersäkerhet och hur kan vi göra för att minska risken?

Syftet med konferensen är att ni ska få med er praktiska verktyg för hur ni bygger en säkerhetskultur och mänskligt försvar. Det blir en fullspäckad halvdag med talare, rundabordet diskussioner och workshops.

Junglemap kommer också att visa vår nya Security STAR och Junglemap Awareness Maturity Model för säkerhetskultur - och andra nyheter som Security Podcast.

 

Föreläsningar:
“Säkerhetskultur och mänskliga brandväggar i ett modernt digitalt ekosystem”, 
Robert Willborg - CISO, Junglemap. Robert sitter bland annat med i IDG Security Expert Network. 

"Räkna på risken”, Anne-Marie Eklund-Löwinder - Säkerhetschef, IIS. Rankad som en av Sveriges främsta IT-säkerhetsexperter. En av få utvalda i världen att delta i nyckelgenereringen för DNSSEC i rotzonen för internet.

"Att möta informationspåverkan" - så kan din organisation bygga motståndskraft! Anton Lif, Rådgivare i civilt försvar och krisberedskap, Combitech.

Målgrupp för dagen är CIO, CISO och Informationssäkerhetssamordnare/ansvariga. Har du en annan roll, men är ändå intresserad av eventet så kan du anmäla dig till en reservlista för deltagande i mån av plats. 

 

Datum:  Onsdag den 24 april 2019  
Tid:  09.00-14.00 (Frukost och registrering från 8:00)  
Plats:  Nordic Light Hotel i Stockholm (bredvid Centralstationen)  
Pris: Gratis 

Anmäl dig genom att fylla i din kontaktinformation.  Vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR och enbart i syftet att administrera denna konferens.